8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά», το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας οργάνωσε και υλοποίησε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και η σύνδεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αποτελούν τους υπό έμφαση στόχους του εν λόγω εορτασμού.

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων τηρώντας όλα τα μέτρα για την πρόληψη και αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV-2, κάτω από την επίβλεψη των εκπαιδευτικών και με τον συντονισμό του Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Τσιώτα Κωνσταντίνου, συμμετείχαν σε ατομικές και ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

 

 

Η ημέρα Σχολικού Αθλητισμού έκλεισε με μια πρωτοτυπία που ενθουσίασε τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μαθητές: ποδηλατικοί αγώνες από τους μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης.

 

7

 

 

Η λήξη των εκδηλώσεων βρήκε νικητές όλα τα παιδιά, αφού σκοπός των δράσεων ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια όλων.

 

8

 

 

 

 

9